Thank you for showing interest in our members.
We´ll get back to you.

Du använder Internet Explorer, en webbläsare som slutade utvecklas 6 november 2013, för över 9 år sedan. Den 31 januari 2020 upphörde även alla säkerhetsuppdateringar vilket innebär att webbläsaren, förutom funktionella och utseendemässiga brister även kan utgöra en säkerhetsrisk. Du rekommenderas starkt att uppgradera till en modernare webbläsare, t ex Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Tala med din systemadministratör.
Visa inte detta meddelande igen

Region Skåne efterlyser högkoncentrerat veganskt proteinsubstitut samt energirika klara buljonger

Posted on november 14, 2022

Region Skåne arbetar konsekvent med hållbarhet och är nu ute efter att hitta nya veganska proteinsubstitut och energirika klara buljonger.

I samarbete med Foodtech Innovation Network och Region Skåne erbjuds nu en behovsworkshop där utmaningarna presenteras och där bolag ges möjlighet att presentera förslag på lösningar i ett enskilt samtal direkt med Regionens representanter. Workshopen syftar till att ha en tidig dialog med marknaden för att förstå möjligheter och dela erfarenheter och förhoppningsvis även lösningar för framtiden. 
 
AGENDA:

  • Kort introduktion om Region Skåne och arbetet kring måltider
  • Presentation behov framöver, fokus veganska proteinsubstitut och buljonger
  • Enskilda samtal där lösningar presenteras

NÄR? Tors 24 november, 10.00-12.00
VAR? Innovation Skåne, Scheeletorget 1, Lund.

ANMÄLAN

Observera att du kan välja att endast lyssna in på mötet (introduktionen och presentationen). Du kan också välja att delta fysiskt eller digitalt. Vänligen ange dina val i formuläret nedan. This event will be held in Swedish.